Partnereink

 

Látogatószámláló

Ma27
Tegnap33
Hét141
Hónap399
Összes54777

1 vendég és 0 tag van jelen

Elérhetőség:

Kolcsár Sütőipari Kft.

2840 Oroszlány,
Táncsics M. u. 62.

Tel: 34/366-888
Fax: 34/560-443

Rendeléseit

a fenti telefonszámon vagy

rendeles@kolcsarpekseg.hu 

fogadjuk !


www.kolcsarpekseg.hu

info@kolcsarpekseg.hu

 

Róluk írták:

Éppen húsz évvel ezelőtt, 1990-ben kezdte menetelését Várgesztesen a térség ma már egyik legismertebb középvállalkozása, a Kolcsár pékség. A családi vállalkozás akkoriban azzal teremtett új értékesítési trendet, hogy mozgó pékárú-bolt járműveivel kereste fel a településeket.

 

 

 

Az ezredfordulóra a vállalkozás kinőtte a gesztesi családi házat, így Oroszlányban vásároltak földterületet, ahol felépítették ezer négyzetméteres üzemüket. Ma már 35 féle kenyérből és 100 féle édes és sós péksüteményből tudnak választani a vásárlók, akiket mintegy 50 településen keresnek fel a mozgó boltok.

Kolcsár György cége most újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis sikeres pályázatának köszönhetően ezer négyzetméteres beruházás alapkövének lerakására került sor. Az ünnepségen a tulajdonos ismertette az elmúlt két évtized vállalati eseményeit és eredményeit, majd Rajnai Gábor polgármester arról szólt, hogy az utóbbi években megnőtt a kis- és közévállalkozások befektetési kedve Oroszlányban, ami azt jelenti, a beruházók bíznak a város jövőjében, a fizetőképes keresletben.

Az alapkőbe ezt követően került az az acélkapszula, melyben a megyei lap mellett helyet kapott az épülő objektum tervrajza, a cégismertető és némi aprópénz is.

A több mint nyolcvan dolgozót foglalkoztató Kolcsár pékség új üzemcsarnokában a cukrászüzem mellett szociális helységeket, raktárakat alakítanak ki, s várhatóan jövő év márciusában kerül sor avatására. A százmilliós projektet a Közép-dunántúli Regionális Ügynökség 50%-os támogatásban részesítette.

 

 

forrás: www.oroszlany.hu

 

 

Százmilliós beruházással cukrászüzemet indított a Kolcsár Pékség

 

Átadták a Kolcsár pékség cukrászüzemét Oroszlányban