Partnereink

 

Látogatószámláló

Ma30
Tegnap33
Hét144
Hónap402
Összes54780

1 vendég és 0 tag van jelen

Elérhetőség:

Kolcsár Sütőipari Kft.

2840 Oroszlány,
Táncsics M. u. 62.

Tel: 34/366-888
Fax: 34/560-443

Rendeléseit

a fenti telefonszámon vagy

rendeles@kolcsarpekseg.hu 

fogadjuk !


www.kolcsarpekseg.hu

info@kolcsarpekseg.hu

 

Pályázatok:

A cégünk jelenleg két telephelyen működik, egymástól 16 km-re. Várgesztesen készülnek a süteményeink, míg Oroszlányban van a kenyérgyártó részleg. Mivel a várgesztesi üzem köré az idők során családi házak épültek, a környéken élőket egyre inkább zavarja az üzemünk működése. Mivel a lakosság – és ez által természetesen a vevőink – érdekeit mindennél fontosabbnak tartjuk, elérkezettnek látjuk az időt a cukrászüzem elköltöztetésére. Az oroszlányi telephelyünk optimális környezetet biztosítana az elhelyezéshez, ám mindenképpen fejlesztenünk kell ahhoz, hogy a másik telephelyen folyó munka számára is legyen hely. Az oroszlányi üzem egy több mint 20000 m2-es telken áll, melynek alig több mint 5%-a van jelenleg beépítve, így az üzemépület bővítésére bőven van hely. A már elkészült tervek szerint az épület alapterülete duplájára fog nőni az által, hogy a már jelenleg is működő üzem és a szintén most is álló garázs közé helyezünk el egy új üzemrészt.

A beruházás előnyeit nem csak a cukrászok fogják tapasztalni, hiszen a pékműhely egy része is az új blokkba költözik, de itt kap majd helyet egy liszt- és egy készáru raktár, egy tojáselőkészítő, és az új szociális helyiségek is. A tervezés során figyeltünk arra, hogy a higiéniai és technológiai előírásokat a lehető legszigorúbban betartsuk, és hogy a racionális munkaszervezés követelményeinek megfelelve az egyes gépek helyét a technológiai folyamatnak megfelelően alakítsuk ki. Fontos volt az is, hogy elegendő helyet biztosítsunk az esetleges újabb bővítéseknek.

A beruházásra mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a cégünk jelenlegi növekedési ütemét tartani tudja, illetve hogy ne kelljen a helyhiány miatt csökkenteni a létszámot. A leépítés azért sem lenne kívánatos, mert mindkét tevékenység jelentős bevételt termel és így mindenképpen kapacitásgondok jelentkeznének, ami óhatatlanul a vevőink és a nagyobb megrendelőink tőlünk való elfordulását vonna maga után. Az összevonás következtében egyszerűsödni fog a gyártástechnológiai irányítás és az adminisztratív feladatok ellátása is, ugyanis jelenleg igen gyakran kell a vezetésnek és az irodai munkát végző kollégáinknak ingázniuk a két telephely között. Nem hagyható figyelmen kívül az a költség– és időmegtakarítás sem, mely a szállítási feladatok egyszerűsödése miatt jelentkezik majd.

Piaci pozíciónk a kitartó fejlesztéseknek, a gondos üzletpolitikának, a minőségi alapanyagok használatának és a tapasztalt munkatársainknak köszönhetően biztosnak mondható. Értékesítési politikánk arra támaszkodik, hogy minél több csatornán keresztül kínáljuk termékeinket, így a legnagyobb SPAR és INTERSPAR áruházaktól elkezdve a közepes élelmiszerboltokon keresztül a kis falusi vegyesboltokig mindenhol megtalálhatóak termékeink. Nagy hangsúlyt fektetünk a mintaboltjaink, illetve mozgó pékáru boltjaink fejlesztésére, mivel ezek azok a helyek, ahol vásárlóink közvetlenül találkoznak nevünkkel, emblémánkkal. A mozgóboltokként is üzemelő szállítóautóink egy innovatív, új értékesítési csatornát képviselnek, mely segítségével jelentős versenyelőnyre tettünk szert a piacon, nem elsősorban bevétel, sokkal inkább cégünk ismertségének terén.

Mindezek fényében már látható, hogy az új üzem létrehozása nélkül mindez a versenyelőny semmivé válna, amit a cég fennmaradása és növekedése érdekében nem nézhetünk tétlenül. Szerencsés helyzet az, hogy jelen pillanatban a fejlesztéshez szükséges anyagi eszközök biztosítása megoldható részünkről. Ennek ellenére a beruházás támogatása fontos számunkra, hiszen a kiváló minőségű és megfelelő idő alatt megvalósított kivitelezés teljes mértékben önköltséges finanszírozása jelentős terhet róna a vállalkozásunkra.

Az új üzem, a korszerű berendezések és a modern emberközeli környezet a termékeinkben is érezhető minőségjavulást fog eredményezni.

Projekt neve:

Új cukrászüzem és pékség létrehozása a Kolcsár Kft. oroszlányi telephelyén

Kezdeményezett neve és elérhetősége:

Kolcsár Sütőipari Kft.
Oroszlány, Táncsics m. u. 62.
Tel.: 34/366-888
Fax: 34/560-443
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_blank"> Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

2011. március 30.-án megtörtént a projektet záró sajtónyilvános esemény telephelyünkön.

Pályázati tájákoztató: ITT